ΕΣΥ ΝΑ ΜΕ ΛΕΣ ΗΓΕΡΙΑ

6,00

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Οι τελετές θα συνοδεύονται από τραγούδια και χορούς γύρω από τους βωμούς των θεών και θα ολοκληρώνονται με αθλητικούς αγώνες, στους οποίους θα
βραβεύεις τον νικητή. ∆είχνεις έτσι ότι αναγνωρίζεις την αξία τους. Θα προσεύχεσαι μαζί τους. Θα χορεύεις, θα τραγουδάς και θα παίρνεις μέρος στους αγώνες. Είναι πολύ σημαντικό να νοιώθουν ότι είσαι ένας από αυτούς, ενώ ταυτόχρονα στέκεσαι ψηλότερα από όλους. Θρησκεία, άρτος και θεάματα θα στηρίζουν την εξουσία σου. Αν το τρίπτυχο αυτό λειτουργήσει αρμονικά, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.

Συγγραφέας:ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑ
Κατηγορία:

«Έχεις μαζί σου τους θεούς. Γι’ αυτό στα σχέδιά σου να συμπεριλάβεις και πολλά ιερά, βωμούς και ναούς σε ωραία άλση, γεμάτα λουλούδια, με την ευωδιά τους να ανταγωνίζεται αυτήν των αρωματικών φυτών. Θα παρίστασαι στις εορτές αυτές που προσελκύουν τον κόσμο. Θα μεριμνάς να μην τους λείψουν ο άρτος και τα θεάματα. Εκεί τακτικά οι ιερείς σου θα κάνουν θυσίες σε κάθε ευκαιρία για να τιμήσουν τους θεούς. Θα μοιράζεσαι με τον κόσμο το κρέας των θυσιασμένων ζώων.

Οι τελετές θα συνοδεύονται από τραγούδια και χορούς γύρω από τους βωμούς των θεών και θα ολοκληρώνονται με αθλητικούς αγώνες, στους οποίους θα
βραβεύεις τον νικητή. ∆είχνεις έτσι ότι αναγνωρίζεις την αξία τους. Θα προσεύχεσαι μαζί τους. Θα χορεύεις, θα τραγουδάς και θα παίρνεις μέρος στους αγώνες. Είναι πολύ σημαντικό να νοιώθουν ότι είσαι ένας από αυτούς, ενώ ταυτόχρονα στέκεσαι ψηλότερα από όλους. Θρησκεία, άρτος και θεάματα θα στηρίζουν την εξουσία σου. Αν το τρίπτυχο αυτό λειτουργήσει αρμονικά, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα».

ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Δεν υπάρχουν

Γράψε κριτική“ΕΣΥ ΝΑ ΜΕ ΛΕΣ ΗΓΕΡΙΑ”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *