ΤΟ ΟΡΦΑΝΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ

3,00

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Το ορφανό αριστούργημα” είναι μια συναρπαστική νουβέλα που μιλά με τρόπο καίριο για τον κοινωνικό ρόλο του συγγραφέα, για την πολιτική, για τη φήμη, αλλά και για τον έρωτα – όλα αυτά σε μια εποχή τόσο παράξενη και τόσο ταραγμένη. 

Συγγραφέας:ΔΡΟΣΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Κατηγορία:

Στη φανταστική χώρα Εολάνδη, ρημαγμένη από μια πρωτοφανή και πολυεπίπεδη κρίση, ο συγγραφέας Ίπκες Γκέρεμι συλλαμβάνεται για απόπειρα ανατροπή του καθεστώτος της Κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας, λόγω του σατιρικού του μυθιστορήματος “Η καμπάνια”. Οι υπολογιστές του παραδίδονται στον συνεργάτη της αστυνομίας Γκάμπριελ Κόμοντι, αλλοτινό χάκερ και επίδοξο συγγραφέα. Στα αρχεία του Γκέρεμι, ο Κόμοντι ανακαλύπτει το αριστουργηματικό μυθιστόρημα “Η Άλλη Αισθηματική Αγωγή”.
Ο Γκάμπριελ νοιώθει πως ένα τέτοιο κείμενο δεν πρέπει μείνει στην αφάνεια. Ποιος, όμως, θα μπορούσε να είναι ο τρόπος να το βγάλει στο φως; Και τι θα συνέβαινε αν όντως κατάφερνε κάτι τέτοιο;
“Το ορφανό αριστούργημα” είναι μια συναρπαστική νουβέλα που μιλά με τρόπο καίριο για τον κοινωνικό ρόλο του συγγραφέα, για την πολιτική, για τη φήμη, αλλά και για τον έρωτα – όλα αυτά σε μια εποχή τόσο παράξενη και τόσο ταραγμένη.

ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Δεν υπάρχουν

Γράψε κριτική“ΤΟ ΟΡΦΑΝΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *